Eerste Hulp Bij Autopech

Maak kennis met de ServicePlus Pas

 

Als u onverhoopt met pech langs de weg staat, dan wilt u maar een ding: dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Voor slechts 44,95 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp.

 

Mobiliteitshulp

De 24 uurs mobiliteitshulp bestaat uit assistentie bij pech onderweg in Europa of wegslepen naar een merkdealer, vervangende auto, terugreis of doorreis van inzittenden, vergoeding van hotelkosten, ophalen van gerepareerde auto en toezending van onderdelen in het buitenland. De assistentie wordt ook verleend bij een lege tank, lekke band en verlies of breuk van de sleutel.

 

Extra services van de ServicePlus Pas

 

Gratis APK bij onderhoud

Gratis APK tijdens onderhoud aan het voertuig. De afmeldkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Lampjes vervangen

Het vervangen van lampjes van de verlichting aan de buitenzijde evenals materiaalkosten zijn gratis m.u.v.: Xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.

 

Vloeistoffen bijvullen

Het bijvullen van motorolie, koel- en ruitenwisservloeistof (max. 2 liter) is alleen gratis indien deze tussentijds en niet tijdens regulier onderhoud wordt uitgevoerd.

 

Bandenreparatie

Deze dienst omvat het herstellen, indien technisch verantwoord, van een tubeless band d.m.v. plugreparatie van buitenaf. De kosten van de banden en ventielen, het balanceren en uitlijnen zijn niet inbegrepen. Bandenreparatie omvat uitsluitend banden behorende tot het voertuig vermeld op de ServicePlus Pas.

 

Ruitreparatie

Voorruitbeschadigingen als gevolg van steenslag met een maximale doorsnede van 1.5 cm worden gratis gerepareerd ongeacht of de schade wordt gedekt door de autoverzekering.

 

Vraag nu uw ServicePlus Pas aan bij Alblas Auto!